daryl hannah - şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

daryl hannah

Aktris Daryl Hannah, oturup bir Beyaz Saray önünde protesto için 20 Ağustos tarihinden itibaren tutuklandı 500′ü aşkın kişi katıldı.

“Splash” ve “Wall Street” filminin yıldızı Rainforest Eylem Ağı bir basın açıklamasına göre, önerilen Keystone XL boru hattı protesto için Salı günü tutuklandı yaklaşık 100 kişiden biri oldu.

The Associated Press Hannah, Beyaz Saray’a kaldırım tarafından oturdu ve ABD Park Polis emri altında hareket etmeyi reddetti bildiriyor.

Mali Post göre, o kelepçeli olarak, Hannah “Keystone boru hattı Hayır” diye bağırdı.

Meksika Körfezi kıyısında rafineriler için planlanan boru hattı, Alberta, Kanada katranlı kumlar çalışacaktır. Bu şu anda Beyaz Saray’da onay bekliyor.
şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu habere göre dün akşam saatlerinde Daryl Hannah


Philip Radford ve Daryl Hannah HuffPost blog parça yazdı:

Bu hafta, Başkan Obama, Beyaz Saray’ın önünde yüzlerce daha fazla insan bulacaksınız bize dahil – Keystone XL boru hattı onaylama Başkanı dar görüşlü bir karar barışçıl protesto için hapse gitmek için istekli. Başkan Obama’nın bu muazzam fosil yakıt projesi kararı petrol endüstrisi lobiciler ile sessiz bir anlaşma olmayacak; Başkan Obama, petrol için bir aya yolculuk programı ile Amerika petrol kurtulmak için bir vizyona sahip olacağını umduğu milyonlarca seçmen tarafından tanık olacak önümüzdeki on yıl ücretsiz araba. Bunun yerine, petrolden elde edilen kazançların en yüksek kirletici petrol bazı yabancı petrol geleceği için hızlı hareket eden Amerika Amerika çengel, çocuklarımız yaşayacak dünyaya karşı karıncalanmış olmuştur.

Cuma günü ABD Dışişleri Bakanlığı, boru hattı, çevre üzerinde “önemli bir etkisi” olacağını ve projenin ileriye taşımak önerdi. Müfettişler, eski bir Dışişleri Bakanlığı yetkilisi yayınlanan bir röportajda, Clinton, büyük olasılıkla, boru hattı için planlarını onaylamak olacağını söyledi.

Bu ayın başlarında, New York Times gazetesinde bir başyazı, “Biz iki ana endişeleriniz varsa, okuma, boru hattına karşı son derece hassas arazi hareket edecek boru hattı boyunca petrol sızıntıları riski ve aslında petrol çıkarma katranlı kumlar geleneksel üretim çok daha fazla sera gazı emisyonu oluşturur. ”

Tar Sands Eylem protesto lideri Bill McKibben Washington hızlı yayılan bu mesajı olduğu açık “dedi. Bu ülke ve küresel toplumun iklim değişikliği konusunda ciddi olduğunu göstermek için başkan testi haline gelmiştir. ”

Önerilen boru hattı olduğunu düşündüren bu Infographic Check out “Dökülme inşa edilmiştir.”

Aşağıdaki slayt gösterisi, Beyaz Saray’da dışında tutuklandı dini liderler de dahil olmak üzere çok sayıda protestocu gösterir. Daryl Hannah tutuklanması bir video slayt gösterisi altında aşağı doğru kaydırın.

Tags: ,

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

http://sahinnparadisegelenekselramazancoskusu.net/daryl-hannah.html/

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Sultan Mehmet Han’ın Özgürlük Fermanı - şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

StockWatch (Borsa Takip Programı)

Tahvil Nedir