AMASRA AMASRA TATIL AMASRA UCUZ TATIL AMSRA TATIL YAP UCUZ OTELLER UCUZ TATIL KÖYLERI TATIL YAP

AMASRA

3000 yila yaklasan tarihi ve Bati Karadeniz'in güzel dogasinin bir araya gelmesiyle ortaya çikan bu güzelim belde de, Anadolu'da tarihle doganin güzelliklerinin bir araya geldigi diger pek çok kent gibi sizlere dinlendirici bir tatil için cazip bir teklif sunuyor sanki. Geçmisinde zengin dogasina bagli olarak ürettigi orman ürünleri ve denize kiyisi olmasi nedeniyle ticari açidan sivrilen kent, bu nedenle pek çok devletin ilgisini çekmis ve tarih boyunca çesitli kültürlere ev sahipligi yapmis. Türkiye'nin Karadeniz Bölgesindeki cennet köselerinden Amasra, dogasi ve ticaretin yogun olarak yapildigi dönemlerden kalma eserleriyle sizi bekliyor.





Geçmisinde zengin dogasina bagli olarak ürettigi orman ürünleri ve denize kiyisi olmasi nedeniyle ticari açidan sivrilen kent, bu nedenle pek çok devletin ilgisini çekmis ve tarih boyunca çesitli kültürlere ev sahipligi yapmis. Türkiye'nin Karadeniz Bölgesindeki cennet köselerinden Amasra, dogasi ve ticaretin yogun olarak yapildigi dönemlerden kalma eserleriyle sizi bekliyor.Amasra tatil cennetinde ilginizi çekebilecek baslica eserler ya da bölgeler sunlardir: Kus Kayasi aniti, Bedesten, Tavsan Adasi, Fatih Camii, Iç Kale Mescidi.

Amasra tatil cennetinde ilginizi çekebilecek baslica eserler ya da bölgeler sunlardir: Kus Kayasi aniti, Bedesten, Tavsan Adasi, Fatih Camii, Iç Kale Mescidi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Sultan Mehmet Han’ın Özgürlük Fermanı - şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

StockWatch (Borsa Takip Programı)

Tahvil Nedir