KUSADASI- TATIL-TATIL KÖYÜ-TATIL KÖYLERI-UCUZ TATIL- UCUZ OTELLER-TATIL YERI-UCUZ TATIL-TATIL YERLERI

KUSADASI



Diger tüm kiyi Ege kentleri gibi Kusadasi da Iyonlar'dan, Romalilar'dan, Bizanslilar'dan Osmanlilar'a ve Türkiye'ye kadar önemini korumus merkezlerden biridir. Cografi konumunun uygunlugu, güzel Ege ikliminden ve dogal güzelliklerden nasibini almis olmasi sayesinde Kusadasi tatil için Türkiye'nin gözde mekanlari arasinda basta gelen yerlerdendir. Kusadasi tatil için diger özelliklerinden önce zengin plajlariyla, deniz, günes ve kum turizmi ile akla gelmektedir. Çaglar öncesine dayanan tarihi nedeniyle, Kusadasi'nda da gezerken tarihe iliskin izler bulmakta sikinti çekmeyeceksiniz.

Kusadasi tatil cennetinde ilginizi çekebilecek baslica eserler ya da bölgeler sunlardir: Güvercinada, Öküz Mehmet Pasa Kervansarayi, Kadinlar Denizi Plaji, Güvercin ada Plaji, Yilanci Burnu Plaji, Yavan Su Plaji, Kustur Plaji, Kara ova Plaji, Güzelçamli Plaji, Sevgi Plaji, Kalamaki Plaji, Çiban (Yavan Su) Kaplicasi, Venüs Kaplicasi, Güzelçamli Kaplicasi, Karaca Magarasi, Büyük Menderes Deltasi Milli Parki.




Kusadasi Otelleri





  • Adakule Oteli
    Kusadasi Adakule Oteli kale seklindeki sira disi mimarisi ile Kusadasi otelleri içerisinde size memnuniyet verici bir tatil vadediyor.

  • Asena Oteli
    Ege'nin sicak günesi ve insanlarindan, Kusadasi otelleri içinde tatil imkanlari arayanlara, aile ortami ve rahatinin sunuldugu lüks odalar.

  • Dias Hotel
    Kusadasi'nin canli merkezinden yürüyerek birkaç dakika uzakliktaki otel, plajlari, alisveris merkezleri ve gece hayati ile pozitif enerji veren Kusadasi'ni ve Kusadasi otel keyfini yasayabileceginiz bir konumda.

  • Fantasia Oteli
    Ege’nin seçkin Tatil beldesi Kusadasi’nda yer Alan Besyildizli Fantasia Hotel de Luxe, Efes, Pirien, Milet, Didim gibi antik kentlere ve Meryem Ana Kilisesi’ne oldukça yakin konumdadir.

  • Grand Blue Sky
    Grand Blue Sky Oteli'nin mükemmel manzarasi ile Kusadasi tatil keyfiniz en üst noktaya tasinacak. Kadinlar plajindaki otel deniz turizmi sevenler için ideal.

  • Kismet Oteli
    Özel plajinda; denizin keyfi, kus civiltilari ile yudumlanan ikramlar çok hosunuza gidecek. Tatil yerleri arasinda güzel bir tatil mekani.

  • Korumar Otel
    Ege Denizi kiyisinda, çok güzel bir gün batimina Korumar'dan tanik olabilirsiniz.

  • Pinebay Hotel and Resort
    Kusadasi otelleri arasinda Kusadasi'na 6 Km uzakliktaki bu cennette muhtesem manzarali bir koy sizi doganin kollarina birakiyor...

  • Tusan Hotel
    Hos tasarlanmis odalardan Kusadasi Körfezi'nin mükemmel manzarasi ile, muhtesem günbatimini seyredebilirsiniz.

  • Villa Konak Hotel
    Tarihi bölgeler ve güzel plajlarin kalbinde, bu tatil cenneti dinlenmenizi ve Kusadasi otel keyfi sürmenizi saglayacak.




Aydýn kiralýk araba þirketleri



Beyaz Yunuslar

Croesus Tour

Karmel

Kuþadasýcars

Medusa Cars

Motorport Rent a Motobike

Step

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Sultan Mehmet Han’ın Özgürlük Fermanı - şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

StockWatch (Borsa Takip Programı)

Tahvil Nedir