kemer tatil yeri tatil yerleri tatil yap tatil köyleri kemer tatil köyü kemer otelleri kemer ucuz tatil

KEMER




Kemer tatil bölgesi Antalya'ya 40-45 km. mesafede yer alan, ve Akdeniz kiyisi tatil yerleri içerisinde hem dogal güzellikleri hem de dogasi ile göze çarpan bir tatil yeri. Kemer otelleri, oldukça uzun sahil seridi, deniz, günes ve kumun en güzeli ile tatil firsatini Kemer'de geçirmek isteyenlere güzel bir tatil vadediyor. Kemer tatil yapmak isteyenler için hem lüks hem de daha hesapli alternatifleri sunarak uygun bir tatil alternatifi olusturuyor. Tekne ile deniz turlari yapma ya da Toros'lara uzanan yürüyüs parkurlarina katilarak gezme imkanlariyla diger bazi tatil beldeleri ile arasinda fark olusturuyor Kemer. Sualti sporlari ile ilgilenenler için de Kemer pek çok dogal güzellik sunuyor. Pek çok dalis meraklisi her sene Kemer'e gidiyor ve bu sporun tadini orada çikariyorlar. Gece hayati mi? E gündüzleri bu kadar güzel geçirten bir kent gecenizi ziyan edecek degil ya...

Kemer tatil cennetinde ilginizi çekebilecek baslica eserler ya da bölgeler sunlardir: Phaselis, Olimpos, Chimera (Yanartas), Tekirova, Beldibi, Peynirdeligi ve Sirtlanini Magaralari, Idyros Antik Kenti, Adrasan, (Çavusköyü).




Kemer Otelleri





  • Kemer Resort
    Kemer otelleri içerisinde Akdeniz turkuaziyla Toros Daglari'ni, doganin yemyesil tonlariyla gün batiminin cezbedici kizil rengi bulusturan Kemer Resort Hotel.

  • Le Jardin Resort Otel
    Kemer'in Kiris Beldesinde, Akdeniz'in muhtesem kumsalinin Olympos Daglarinin yesili ile bulustugu dogal güzellikler içinde, deniz ve kumsalin kucaklastigi doga cenneti bir mekanda yer alan otel.

  • Club Salima Tatil Köyü
    Beldibi sahil seridinde otel.

  • Grand Haber Otel
    Kemer otel keyfi için saglikli ve eglenceli bir tatil için gerekli pek çok etkinligin gerçeklestirilmesi olanagi sunan bir tatil oteli.

  • Royal Resort Hotel
    Göynük'te bulunan Royal Resort Hotel, ticaret ve kültürün en eski kentlerinden olan Kemer ve Antalya arasinda essiz bir yerde konumlanmistir.

  • Sailors Beach Club
    Kiris mevkiinde yaz kis hizmet veren, Kemer otelleri arasinda denize sifir 1. sinif kulüp.

  • Kiris Alinda Beach Otel
    Kemer'in dünya çapinda üne sahip plajlari ve Akdeniz'in özgün turkuaz denizinin iç içe geçtigi Kiris Koyu'nda denize sifir otel.

  • Green Wood Resort
    Sundugu olanaklarla yilin yorgunlugunu atabilmenize firsat saglayabilecek, size Kemer otel keyfi yasatacak bir tatil mekani.

  • Canada Hotel
    Turizm cenneti ülkemizin ayri bir cennet kösesinde, antik ve dogal güzelliklerin mucizelerle bulustugu Çirali'da, büyüleyici bir atmosferde içten konukseverligin yasanabilecegi bir ortam.

  • Türkiz Otel
    5 yildizli süper lüks otel. Denizden gelen saglik olanaklarinin degerlendirilebilecegi bir mekan.



  • Antalya kiralýk araba þirketleri



    Arda

    Aslanko Rent a Motorbike

    Balaban Turizm

    Bartaþ

    Berke

    Best of

    Blume

    Buse

    Caner

    Çizgi

    Dejavu

    DY Rent a Car

    Exit

    First (Car - Motorbike)

    Fun

    Iþýk Turizm

    Just

    Koþtur Turizm

    Kros (Car & Motorbike)

    Lion

    Pelikan

    Power

    Race

    Royal - Alanya

    Secar

    Tök

    Turtaþ

    Urent

    Yakamoz

    kemer tatil yerleri kemer tatil kemer otelleri kemer tatil köyleri kemer tatil köyü kemer ucuz tatil yap tatil yap

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Fatih Sultan Mehmet Han’ın Özgürlük Fermanı - şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

    StockWatch (Borsa Takip Programı)

    Tahvil Nedir