BODRUM-TATIL YERLERI-UCUZ TATIL-TATIL KÖYLERI-OTEL-OTEL ADRESLERI

BODRUM


Homeros'un yazilarinda geçen, geçmisi çaglar öncesine uzanan Bodrum (antik adiyla Halikarnassos) tatil için de en az tarihi kadar çesitli firsatlar sunmaktadir. Türkiye'deki tatil yerleri içerisinde eninde sonunda deneyeceginiz yerlerden birisi olan Bodrum tatil mekanlari arasinda sizi en çok eglendireceklerden bir tanesi. Yaz tatili için olmazsa olmazlar olan günes, deniz ve kumun yanisira; Bodrum otelleri, eglence mekanlari, gece hayati firsatlari ile essiz bir tatil yasamaniz için en iyi firsatlardan biri. Bodrum tatil olanaklari gördügü yogun ilgiye paralel olarak, pek çok gelir grubundan insanlari agirlamaya elverisli degisik özelliklerde otellerden ve konaklama tesislerinden olusmaktadir.

Bodrum otelleri ile sizi agirlamaya, Bodrum kiralik araba (rent a car) sirketleri ile sizi gezdirmeye, Bodrum emlak ofisleri ile size Bodrum'daki yasayacaklarinizi bir ömre tasimaya yardim etmeye, Bodrum tatil yerleri ile size günlük strestlerden arinmaniz için hizmet etmeye hazir.

Bodrum tatil cennetinde ilginizi çekebilecek baslica eserler ya da bölgeler sunlardir: Antik Tiyatro, Kaya Mezarlari, Myndos Kapisi, Çifit Kale (Aspat), Antik Kentler: Myndos (Gümüslük), Termena (Akçaalan) Telmisos (Gürece), Kadiyanda (Asagigöl), Theangela (Etrin) Yarimada, Stratonikeia, Lagina, Sedir Adeun (Kedreae), Sarniçlar, Bodrum Kalesi (Saint Petrum), Mustafa Pasa Cami, Tepecik Cami, Adliye Cami; Güvercinlik, Torba, Gölköy, Gündogan, Yalikavak, Gümüslük, Kadikalesi, Turgutreis, Akyarlar, Bagla, Aspat, Ortakent, Bitez, Karaada, Ada Bogazi (Akvaryum) plajlari.


Bodrum Otelleri





  • Hapimag Resort Sea Garden
    Bodrum otelleri içerisinde yalnizca yaz tatili degil, ayni zamanda kis tatil yeri olarak da incelemeye deger.

  • Karia Princess
    Bu etkileyici kasabanin ortasinda konumlanan Karia Princess, konuklarina bir tatil beldesi otelinin avantajlarini sehirli bir çevre içinde sunmaktadir.

  • Hotel Samara
    Ege Kiyilari'nin dogal uzantisi olarak çevresine ve dogal güzelliklerine sadik kalinmasina özen gösterilerek insa edilmistir.

  • Hotel Ambrosia
    Bodrum otel keyfi; günes, deniz, tarih, kültür ve dogal güzelligin biraraya geldigi tatil yeri.

  • Seçkin Konaklar
    Seçkin Konaklar Bodrum'un kalbinde, konuklarina oda ve apartlar sunan bir aile isletmesidir. Otel Bodrum'un daha sakin kisminda, marinanin tam karsisindadir.

  • Forever Club
    Bodrum'un dillere destan Barlar sokagina yalnizca 1 km mesafede, ancak gürültüden tamamiyla uzak olan Forever Club, mükemmel bir tatil için her türlü imkani size sunmayi vadediyor.

  • Antique Theatre Hotel
    Tatil yeri seçerken küçük bir otelde profesyonel ve kisisellestirilmis hizmet arayanlar için.

  • El Vino Hotel
    Bodrum Kalesi'ni kus bakisi izlerken, kentin tüm heyecanini, enerjisini ve kültürel çesitliligini hissedebileceginiz bir tatil mekani.

  • Kivanç Hotel
    Bodrum otel seçenekleri arasinda Yalikavak kent merkezine yalnizca 500 metre uzaklikta tatil yeri. Bodrum gibi bir tatil cenneti için oldukça güzel bir konum.

  • Hotel Bitez Han
    Otantik Bodrum tarzinda insa edilmis olan Bitez Han oteli, Bodrum otelleri arasinda denize sifir konumu, genis kum plaji, 4500 metre kare çim bahçesi ve essiz manzarasiyla son derece keyifli ve huzur verici bir atmosfere sahiptir. Tatil gezi arayanlar için.





  • Muðla kiralýk araba þirketleri



    Bodrum Tour - Bodrum

    Oraz Turizm - Bodrum Rent a Car

    Huge tours - Marmaris

    Light Tours - Fethiye

    Med - Bodrum

    Mini Car - Bodrum

    Proper - Bodrum

    Redox - Bodrum

    Verde - Marmaris

    Via - Bodrum

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Fatih Sultan Mehmet Han’ın Özgürlük Fermanı - şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

    StockWatch (Borsa Takip Programı)

    Tahvil Nedir