PAMUKKALE-PAMUKKALE TATIL-PAMUKKALE TATIL YERLERI-UCUZ TATIL YAP-TATIL KÖYLERI

PAMUK KALE



Sahip oldugu travertenler nedeniyle diger tatil yerleri arasinda büyük fark olan Pamukkale tatil için sizlere degisik bir firsat sunuyor. En az bir kere görmeniz gereken Pamukkale tatil mekanlari içerisinde çünkü o pamuk gibi bembeyaz travertenler gerçekten dünyada görme sansi bulacaginiz birkaç ilginç dogal olusumdan biri. Roma ve Hellen dönemlerinden kalma tarihi eserler ve Hristiyanlar için önemli bazi yapilarin da kentte olmasi travertenlerin varligiyla birlesince, Pamukkale turistlerin akin ettigi bir yer halini almis. Tatil deyince akliniza deniz, günes ve kum; eglenceli gece hayati geliyorsa belki Pamukkale sizin için uygun olmayabilir ama tatil yerleri içerisinde degisik, huzurlu ve ilginç bir alternatif ariyorsaniz Pamukkale ciddi bir seçenek.




Pamukkale tatil cennetinde ilginizi çekebilecek baslica eserler ya da bölgeler sunlardir: Hierapolis (Pamukkale), Surlar, Büyük Hamam Kompleksi, Apollon Tapinagi, Tiyatro, Kiliseler, Nekropol, Laodikeia (Büyük Tiyatro, Küçük Tiyatro, Stadyum ve Cimnazyum, Anitsal Çesme, Meclis Binasi, Zeus Tapinagi, Büyük Kilise), Karahayit Kaplicasi, Pamukkale Kaplicalari.



Pamukkale Otelleri





  • Polat Thermal Hotel
    Karahayit Pamukkale'de bulunan otel turistik ve is amaçli konaklamalar, özel amaçli yemekler (banquet), toplanti ve seminer salonlari, su oyunlari ve eglence (Aquapark) seçenekleri sunuyor.

  • Colossae Thermal Hotel
    Pamukkale otelleri içerisinde size iyi hissettirmeyi amaç edinmis bir tatil sunuyor.

  • Pamuksu Boutique Hotel
    Bir doga harikasi olan Pamukkale'de, ziyaretçilerine içten bir konukseverlik ve Pamukkale otel keyfi sizi bekliyor.

  • Lycus Rives Thermal Hotel
    Termal dinlence yerinde tatil yapma olanagi. Bir yandan rahatsizliklarinizla ilgili termal tedavi olurken, bir yandan otelde tatil yapmanin tadini çikarabilirsiniz.

  • Pam Hotel
    Dünyanin essiz güzelliklerinden biri olan Pamukkale'ye sadece 3 km uzaklikta kurulan Pam Hotel, size ev rahatliginda saglik dolu bir tatil sunuyor!





  • Denizli kiralýk araba þirketleri



    Asu

    Huzur Oto

    Mekselina Turizm

    Þükür

    PAMUKKALE UCUZ TATIL-PAMUKKALE OTELLERI-PAMUKKALE TATILYERLERI-PAMUKKALE TATIL YAP-PAMUKKALE UCUZ TATIL-PAMUKKALEDE TATIL-TATIL YERLERI-

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Fatih Sultan Mehmet Han’ın Özgürlük Fermanı - şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu

    StockWatch (Borsa Takip Programı)

    Tahvil Nedir